Ponovno akcije letalskih kart - LJ/ZG/Budimpešte v ISTANBUL

Tokrat z vami delim tri dokaj ugodne možnosti letov v Istanbul:

1. WIZZAIR iz Budmipešte:
Ta opcija se vam splača, če živite kje v bližnini Budimpešte ali če se vas več skupaj odpravi tja z avtom, saj drugače se zna zgodit, da bo cena vožnje do Budimpešte in nazaj, dražja kot letalska karta. Malo sem pobrskala po Drungliju in sem videla, da so poceni povezave na voljo do konca februarja naprej, povratki pa v marcu.

Na primer: odhod 27.2. za 29.67€
Povratek: 28.2. in 2.3. za 29.99€ ali 1.3. in 6.9. za 39.99€.
Karti pa ne pozabite prišteti še doplačila za kovček, ipd.

2. AIR SERBIA iz Ljubljane (preko Beograda):
Ta opcija je super, samo preden kupiš karto ne pozabi preveriti, koliko časa se čaka v Beogradu. Ob nekaterih dnevih le 1 ali 2 uri. Cene povratnih kart se gibljejo od 129€ naprej. Velik plus je, da ta karte po taki ceni lahko kupiš tudi 1 teden pred letom!
*Njihovo spletno stran se splača obiskati ob petkih, saj so začeli z akicijo "Srećni petak".

3. Nova akcija TURKISH AIRLINESa za 139€:
Na žalost ta akcija ni tako ugodna, kot prejšnje, ko so bile povratne karte na voljo za 99€. Kljub vesmu kar solidna cena za direktne lete iz Ljubljane ali Zagreba. Karte je potrebno kupiti do konca januarja, letite pa lahko v februarju in marcu. Za več info pa klik na povezavo.

Kaj pa hoteli?

Nekaj idej, v katerem predelu izbrati hotel, si lahko pogledate tukaj. Za rezervacije lahko namesto uporabe Bookinga kar direktno kontaktirate hotel in se poskušate zmenit za kakšen popust :) To žal vedno ni mogoče, a se splača poskusit. Obstaja pa tudi ''turška'' različica Bookinga, ''otel.com''. Cene so morda iste, a vseeno je kdaj "otel.com" cenejši kot Booking. Na spodnji povezavi je tudi koda za popust za spletno stran otel.com.




Prevoz po Istanbulu

Ker je Istanbul res veliko mesto, boste skoraj zagotovo uporabili javna prevozna sredstva, zato vam svetujem, da si kupite Istanbulsko ''urbano'' - ISTANBULKART. Več informacij o tej kartici pa na povezavi. Nakup kartice (stane 10tl) se vam splača, saj žeton za 1 vožnjo stane 4tl, če pa plačujete s kartico pa stane 2.65 tl, 2. vožnja v roku 2 ur pa je še cenejša.

Labels: , , , ,